close-icon

Ansiktsbehandlingar

Vi skräddarsyr alla våra ansiktsbehandlingar med en grundlig konsultation för att fastställa din huds specifika behov. Vi utför Dermalogicas Face MappingSM - en mycket noggrann kartläggning av din hud. Klassiska moment som peeling, djuprengöring, olika massagetekniker och specialmasker kan vävas in i behandlingen - allt efter dina behov och önskemål.

KLASSISKA BEHANDLINGAR

Klassisk ansiktsbehandling 90 min 1495 kr
Rengöring av ansiktet, vapozon (ånga) peeling, orenheter avlägsnas, plockning av ögonbryn, massage, mask, vårdande creme.

Lyx ansiktsbehandling 110 min 1695 kr
Ryggmassage, rengöring av ansiktet, vapozon (ånga), peeling, orenheter avlägsnas, plockning av bryn, massage av ansikte, dekolletage, nacke, mask, vårdande creme. I denna behandling ingår en längre porrengöring och massage samt mask. En mycket grundlig behandling som rekommenderas till dig som inte går på behandlingar så ofta.

Porrengöring 75 min 1295 kr
Rengöring av ansikte, vapozon (ånga), peeling, orenheter avlägsnas, lugnande porsammandragande mask, vårdande creme.

Akut acnebehandling 90 min 1295 kr
Rengöring av ansikte, vapozon (ånga), orenheter avlägsnas, kemisk peeling med AHA-fruktsyror, ansiktsmassage, specialmask (mycket rengörande och läkande), vårdande creme.


KEMISK PEELING

Peeling med hydroxisyror (AHA/BHA) 50 min 995 kr
En professionell peelingbehandling som ger snabba resultat! Döda hudceller avlägsnas effektivt, cellförnyelsen stimuleras och huden får en fantastisk lyster. Oavsett om Du vill reducera fina linjer, få en jämnare hudton eller motverka orenheterså kommer förbättring att synas omgående. Rekommenderas ej sommartid. För att upprätthålla resultatet rekommenderar vi en kurbehandling på minst fyra behandlingar.

Multivitamin power exfoliant behandling 40 min 850 kr
För dig som vill ha resultat utöver det vanliga! Rena vitaminkoncentratförstärkt med hydroxisyror appliceras på huden för att förebygga och reducera tecken på förtida hudåldrande (rynkor, pigmentrubbningar coh solskador). Huden ser genast jämnare och slätare ut. Rekommenderas ej sommartid. För att upprätthålla resultat rekommenderar vi en kurbehandling på minst fyra behandlingar. Noggrann hudanalys, Face MappingSM, utförs för att fastställa din huds behov.


Boka tid 070 415 6182