close-icon

Bröllopsfin

Skönhet kommer inte bara inifrån

Den gång i livet som de flesta kvinnor verkligen känner att de vill både unna sig det allra bästa och visa sin kropp på det mest fördelaktiga sätt som är möjligt, det måste väl vara i samband med det egna bröllopet? På sitt bröllop ska självklart bruden känna sig och vara vackrast av alla! Skimret inifrån kan aldrig ersättas av hjälpmedel eller behandlingar, men det kan förhöjas! Till detta har du god hjälp av en hudterapeut/makeupartist.

Råd inför bröllopsdagen

Se till att boka tid hos hudterapeuten cirka ett halvår före den planerade dagen för Ert bröllop. Många är fullbokade flera månader framåt, så det gäller att vara ute i god tid.

Hudterapeuten/makeupartisten kan hjälpa Dig med ansiktsbehandling, frans- och brynfärgning, naglar, vaxning och förberedelser på bröllopsdagen. Då kommer hon att ägna Dig, och kanske Dina väninnor och brudtärnor, minst en halv dag med behandling och makeup.

Om Du inte redan tidigare har haft kontakt med en hudterapeut, börja med att läsa annonser och fråga runt i din vänkrets efter rekommendationer. Ring först och boka en tid för tex ansiktsbehandling. På så sätt lär Du känna terapeuten och är mer säker på att Du kommer att bli nöjd med behandlingen. I samband med din "provbehandling" kan Du och terapeuten komma överens om vilka behandlingar Du behöver och önskar. Någon månad före bröllopet kan sedan de olika behandlingar ni har kommit överens om inledas. Hudterapeuten gör också en provmakeup.

Vaxningen görs några dagar före, så huden får lugna ner sig till den stora dagen. Samma sak gäller naglar och fotvård.

Var gärna utomhus, men undvik att solbränna dig för mycket veckorna före ditt bröllop! Det bästa är om din hud är sig så lik som möjligt.Boka tid 070 415 6182