close-icon

Dermapen

Vad är en Dermapen 4 behandling?

Dermapen4 är det mest avancerade microneedlingsverktyget på marknaden och behandlingarna är snabba och säkra med mycket goda resultat.

Dermapen4 använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 hål i huden per sekund med automatiskt vibrerande funktion. När Dermapen4 flyttas över hudens yta stimulerar den nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad gäller det översta hudlagret och djupare ner i dermis. 

Dermapen4s kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laserbehandling, men utan biverkningar och med minimal återhämtningstid. 

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermepen4 mindre trauma i huden och minimal epidermal skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen4 till en mycket säker och effektiv behandlingsform. Sterila engångsnålar eliminerar risken för smittspridning, medan det justerbara nåldjupet tillåter en behandling anpassad efter dina individuella behov. 

Dermapen4 är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och näsan. Vidare ger Dermapen4 fina resultat på kroppen som t ex på mage och lår för behandling av strier. 

Dermapen4 är det mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden och behandlingarna är snabba, säkra med mycket goda resultat. 

Din behandlare kommer att bedöma din hud och behandlingsområdet för att därefter rekommendera en behandlingsplan som passar dig. 

Är behandlingen smärtsam?

En behandling med Demapen4 är i princip smärtfri vilket gör applicering av lokalbedövande kräm onödig. För extra känsliga personer kan man inför behandling av ärr och strier, då nålinställningen är djupare kan man påföra en bedövande kräm 15-40 minuter innan behandlingen. 

Bör jag förbereda min hud innan en Dermapen4 behandling?

För bästa resultat rekommenderar vi att använda anpassade DP Dermaceuticals produkter ca 2-3 veckor innan en behandling. Produkterna är särskilt framtagna för att användas i samband med microneedling. 

Serien är skapad i samarbete med hudläkare och specialister och innehåller högkvalitativa ingredienser som säkerställer att huden får den näring, skydd och motståndskraft den behöver för bästa resultat före, under och efter Dermapen4 behandling. Samma produkter används som så kallade "Mesogliders" vid behandling och slussas ned i huden för att ytterligare effektivisera resultatet. 

Produkterna är säkra och stöds av tusentals Dermapen4 behandlare  världen över. Serien av DP Dermaceuticals består av rengöring, exfoliering, återfuktare, serum, nattcreme, ansiktsmask samt en vårdande foundation med SPF. 

Hur många behandlingar rekommenderas för lyster/uppfräschning, hudföryngring och ärr? (allmän vägledning)

Lyster/uppfräschning: Vid behov                   Var fjärde vecka

Hudföryngring:             3-6 behandlingar      6-8 veckors mellanrum 

Akneärr:                         4-8 behandlingar      6-8 veckors mellanrum 

Hudbristningar:            4-8 behandlingar      6-8 veckors mellanrum

Pigmentering:               4-6 behandlingar      2-4 veckors mellanrum

Hur snart efter filler- eller botoxinjektioner kan jag göra en Dermapen4 behandling?

Det rekommenderas att du väntar minst 2 veckor efter injektioner så att eventuella blåmärken hinner stabilisera sig. Alternativt kan du göra din Dermapen4 behandling minst 2 dygn innan din filler- eller botoxinjektion. 

När ser jag resultat? 

Vanligtvis ser man resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktigt resultat kommer att ske efter 4 till 6 behandlingar (utförda med 2-8 veckors mellanrum). Din huds kondition kommer att fortsätta förbättras under de närmsta 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar och i kombination med rekommenderade hudvårdsprodukter. Behandlingsresultatet beror även på din hudålder och hudens skötsel efteråt. 

Hur ser återhämtningstiden ut efter behandling? 

Du kan uppleva ansiktsrodnad upp till 48 timmar efter behandlingen. Behandlingen avslutas med Cover Recover från DP Dermaceuticals - en skyddande och vårdande crème. Huden får en snygg och jämn hudton och man kan återgå till arbete direkt efteråt. Återhämtningstiden är med andra ord minimal men det beror på intensiteten av behandlingen. 

Undvik följande aktiviteter i 48 timmar (två dygn) efter din behandling:
- Direkt UV exponering (sol eller solarium). Använd alltid solskydd när du vistas i solen.
- Hård fysisk träning.
- Varma bad, jacuzzi eller bastu.
- Swimmingpool/klorvatten eller bad i havet.
- Andra hudvårdsbehandlingar.
- Vaxning eller rakning.
- Brun-utan-sol.
- Tatuering.

Använd inte produkter med AHA, BHA eller PHA-syror, retinoider, bensoylperoxid, alkohol eller hydrokinon minst en vecka efter din behandling.


Parti-behandling - 30 min

T ex ögon, mun, hals, händer 

1st beh. 1095kr 

2st beh. 1970kr 

3st beh. 2790kr


Ansikte - 60 min.

1st beh. 2295kr


Ansikte och hals - 75 min

1st beh. 2995kr


Ansikte, hals och dekolletage - 80 min 

1st beh. 3895kr 

2st beh. 7000kr 

3st beh. 9930kr


Parti-behandling kropp - 45min 

T ex bristningar mage/bröst, akne på ryggen 

1st beh. 3895kr 

2st beh. 7000kr 

3st beh. 9930kr 


Boka tid 070 415 6182